Υπηρεσίες

Με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους, η Grammafarm Απολυμάνσεις εγγυάται την παροχή αξιόπιστων αποτελεσμάτων με τις εργασίες απεντόμωσης και μυοκτονίας.
Σεβόμενοι τον άνθρωπο και το περιβάλλον, η εταιρεία μας στοχεύει στη διατήρηση της υγιεινής του επαγγελματικού και οικιακού σας χώρου.
Προσφέρουμε υπηρεσίες απολύμανσης επιχειρήσεων παντός τύπου και κατοικιών, τηρώντας όλα τα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του COVID-19.

Απεντομώσεις Κατοικιών

Οι καταρτισμένοι επαγγελματίες μας εφαρμόζουν ποικίλες μεθόδους, στις απεντομώσεις κατοικιών, με σκοπό να απαλλάξουν το σπίτι σας από μυρμήγκιακατσαρίδεςτρωκτικά ή άλλα επιβλαβή παράσιτα, προστατεύοντας ταυτόχρονα το περιβάλλον.

Η πολύπλευρη εμπειρία των στελεχών μας σχετικά:

  1. με τη βιολογία των εντόμων και των τρωκτικών,
  2. καθώς ο λεπτομερής και πλήρης έλεγχος που γίνεται στην κατοικία σας,

δίνουν τη λύση ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Σε περιπτώσεις χρήσης χημικών, μέλημά μας είναι να αντιμετωπίζουμε την οικογένεια σας όπως ακριβώς και τη δική μας.

Υπηρεσίες
Υπηρεσίες

Υπηρεσίες για επαγγελματικούς χώρους

Η εταιρεία μας παρέχει επαγγελματικά προγράμματα ελέγχου παρασίτων και αξιόπιστες υπηρεσίες απολύμανσης επιχειρήσεων, στοχεύοντας στην εξυγίανση του χώρου σας και στη διατήρηση της υγιούς λειτουργίας του. Με απόλυτο σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, οι διαδικασίες απολύμανσης που εφαρμόζουμε, εγγυώνται την άμεση και γρήγορη απαλλαγή από ζημιογόνους μικροοργανισμούς.

Σκοπός μας είναι η δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για πελάτες και υπαλλήλους, εξαλείφοντας τους υγειονομικούς κινδύνους, καθώς και η αντιμετώπιση εκτεταμένης έκθεσης σε επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό παράσιτα και έντομα.

Έπειτα από επιθεώρηση των εγκαταστάσεων σας και βασιζόμενοι στις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας, οι πιστοποιημένοι επαγγελματίες της Grammafarm παρέχουν έγκυρες υπηρεσίες απολύμανσης σε επιχειρήσεις κάθε είδους:

 
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ
  • ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΣΧΟΛΕΙΑ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Κλείστε ένα ραντεβού

5% έκπτωση στην 1η σας παραγγελία με αγορές άνω των 100!

Θα σας στείλουμε εκπτωτικό κουπόνι, αρκεί να καταχωρίσετε παρακάτω το όνομα και το email σας!