Η εταιρεία

Η εταιρεία

Είμαστε δίπλα σας
σε κάθε βήμα

Η εταιρεία μας

Ευάγγελος Γραμματικού

Η επιχείρηση Γεωργικών Εφοδίων του Ευάγγελου Γραμματικού βρίσκεται στα Γιαννιτσά του Ν. Πέλλας δραστηριοποιείται στον τομέα της χονδρικής και λιανικής πώλησης γεωργικών εφοδίων. Τα γεωργικά εφόδια της εταιρείας μας ειδικέυονται στους τομείς :

  • Λιπάσματα
  • Σπόροι
  • Πολλαπλασιαστικό υλικό
  • Γεωργικά φάρμακα

 

Η επιχείρηση έχοντας συνεργασία με τους μεγαλύτερους προμηθευτές έχει εξασφαλίσει μια πλήρη γκάμα προϊόντων για την αρτιότερη τεχνική υποστήριξη των συνεργατών της. Τα προιόντα μας είναι απολύτως ελεγμένα και πιστοποιημένα.

Η άριστη ποιότητα των εφοδίων που εμπορευόμαστε συνδυάζεται με τη παροχή πλήρης υποστήριξης και συμβουλευτικής τόσο σε τεχνικά – γεωτεχνικά θέματα φυτοπροστασίας, όσο και σε θέματα που αφορούν την ολοκληρωμένη τεχνικοοικονομική υποστήριξη των γεωργικών εκμεταλλευσεων με κατάρτιση σε προγράμματα επιδοτήσεων (Σχέδια βελτίωσης – Νέους αγρότες – Απονιτροποίηση – Βιολογική Γεωργία κ.α).

Η εταιρεία μας

Η εταιρεία

Γραμματικού Ευάγγελος

Γεωπόνος ΑΠΘ – MSc Αγροτικής Οικονομιάς ΑΠΘ
Ιδιοκτήτης της επιχείρησης Grammafarm - Γραμματικού με πολυετή εμπειρία σε θέματα φυτοπροστασίας και θρέψης καλλιεργειών. Εξειδίκευση στην συμβουλευτική επιχειρήσεων αγροτικού χώρου.
Η εταιρεία

Χανός Κωνσταντίνος

Γεωπόνος ΔΠΘ – Φυτική παραγωγή
Εργάζεται στην Grammafarm - Γραμματικού από το 2012. Υπεύθυνος Γεωπόνος σε κατάστημα εφοδίων. Πώληση φυτοπροστατευτικών προϊόντων, λιπασμάτων και πολλαπλασιαστικού υλικού, εκπόνηση φακέλων ελέγχου παρασίτων για υγειονομική χρήση σε βιομηχανίες η επιχειρήσεις, υπεύθυνος εφαρμογών μυοκτονίας και απεντόμωσης σε σχολικές μονάδες του δήμου Πέλλας, συμβουλευτική υποστήριξη χώρων πρασίνου για ιδιώτες πελάτες.
Η εταιρεία

Βελόπουλος Ιωάννης

Γεωπόνος ΔΠΘ – MSc Επιστήμη Τροφίμων και Διατροφή ΑΠΘ – Υποψήφιος Διδάκτωρ
Γεωπόνος – Επιστήμονας Τροφίμων. Εργάζεται στην Grammafarm - Γραμματικού από το 2022. Είναι τεχνικός εφαρμογών απεντομώσεων – μυοκτονιών – απολυμάνσεων και Υπεύθυνος διαχείρισης ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) και εξυπηρέτησης πελατών.