Χατζηδημητρίου 43, Γιαννιτσά - Πέλλα, 58 100
Τηλέφωνο Επικοινωνίας 2382027324
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Απολυμάνσεις Επαγγελματικού Χώρου

Η διατήρηση της σωστής υγιεινής στους δημόσιους και ιδιαίτερα στους επαγγελματικούς χώρους είναι πολύ σημαντική για την προστασία όχι μόνο των εργαζομένων αλλά και του καταναλωτικού κοινού.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε για τις απεντομώσεις και τις απολυμάνσεις των επαγγελματικών χώρων είναι ως επί το πλείστον βιολογικά, ιδιαίτερα φιλικά προς το περιβάλλον και προπάντος οικονομικά. Παράλληλα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά στην εξόντωση, απώθηση και εξολόθρευση κάθε είδους εντόμων, ζωυφίων πτηνών και τρωκτικών (κατσαρίδες, ψύλλοι, σαράκι, φίδια, ποντίκια, αρουραίοι, τερμίτες, μυρμήγκια, ψύλλοι κ.α.).

Εφόσον απευθυνθείτε σε εμάς, οι συνεργάτες μας επισκέπτονται άμεσα το χώρο σας και επιθεωρούν όλη την έκταση του, εσωτερικά και εξωτερικά. Καταγράφεται η έκταση του προβλήματος, τα αίτια του και ο χώρος χωρίζεται σε ζώνες στις οποίες εφαρμόζονται εξειδικευμένες λύσεις. Όλες οι εργασίες καταγράφονται σε ιστορικό το οποίο περιλαμβάνει στατιστική ανάλυση με όλα τα ευρήματα αλλά και την αποτελεσματικότητα των σκευασμάτων. Ανάλογα με τα αποτελέσματα καταρτίζεται ένα πρόγραμμα απολύμανσης και απεντόμωσης με τακτική παρακολούθηση από τους συνεργάτες μας.

Τα σκευάσματά μας είναι απολύτως ασφαλή για τους ανθρώπους ακόμα και γι’ αυτούς που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες ενώ διαθέτουν όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις (ISO και HACCP) και αυτές του Υπουργείου Γεωργίας. Επιπλέον, διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, κατάλληλο για κάθε εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσουμε στο χώρο σας, εξασφαλίζοντας έτσι πάντοτε άριστα αποτελέσματα και σε πολύ χαμηλό κόστος.

Η συνεργασία μας με μεγάλες αποθήκες φαρμάκων, κάβες με ποτά και ξηρούς καρπούς, οπωροπωλεία, ιχθυοπωλεία, χώρους αποθήκευσης ή συσκευασίας ετοίμων προϊόντων, super market, επιχειρήσεις παρασκευής φαγητού, χώρους εκδηλώσεων, κέντρα διασκέδασης κ.α. αποτελούν για εμάς την καλύτερη διαφήμιση.