Μυοκτονίες Αρουραίων

Αρουραίοι

Η εταιρεία Grammafarm πραγματοποιεί μυοκτονία αρουραίων, στοχεύοντας στην ολοκληρωτική απαλλαγή του χώρου σας από κάθε απειλή κατά της δημόσιας υγείας.

Οι αρουραίοι είναι θηλαστικά ζώα που ανήκουν στην τάξη των τρωκτικών. Μοιάζουν εξωτερικά με τους ποντικούς, από τους οποίους ξεχωρίζουν εύκολα λόγω του μεγαλύτερου μεγέθους τους.

Έχουν σώμα κυλινδρικό, ρύγχος κοντό και χοντρό, αυτιά μικρά, ουρά μακριά, σκεπασμένη με μικρές και αραιές τρίχες. Οι αρουραίοι γεννούν 6 – 8 φορές το χρόνο από 4 – 6 μικρά.

Τα είδη του γένους Αρουραίος είναι περίπου 400, διασκορπισμένα στην Ευρώπη, στην Ασία και στο βόρειο τμήμα της αμερικανικής ηπείρου.

Οι αρουραίοι θεωρούνται ευφυή όντα και για τον λόγο αυτό, έχουν κατά καιρούς χρησιμοποιηθεί σε επιστημονικά πειράματα σχετικά με την ψυχολογία, τις επιδράσεις ναρκωτικών ουσιών κ.ά.

Λόγω της φύσης τους ως θηρευτών αλλά και θηραμάτων, είναι ζώα ευπροσάρμοστα, με καλή μνήμη και εκμάθηση.

Οι οικόσιτοι αρουραίοι μπορούν μάλιστα να εκπαιδευτούν να αντιδρούν σε συγκεκριμένους ήχους, και να εκτελούν απλές εντολές, με κίνητρο την επιβράβευση με φαγητό.

Οι αρουραίοι είναι κοινωνικά ζώα, που ζουν σε ομάδες όπου διαρκώς επιβάλλουν και ταξινομούν την κοινωνική τους θέση.

Παρουσιάζουν, επίσης, την ιδιότητα να μαθαίνουν, αλλά και να μιμούνται τις συμπεριφορές των άλλων μελών της ομάδας τους.

Με την μυοκτονία αρουραίων, το εξειδικευμένο συνεργείο της Grammafarm συμβάλλει ενεργά στη διατήρηση της δημόσιας υγείας στο χώρο σας.

5% έκπτωση στην 1η σας παραγγελία με αγορές άνω των 100!

Θα σας στείλουμε εκπτωτικό κουπόνι, αρκεί να καταχωρίσετε παρακάτω το όνομα και το email σας!