Απεντόμωση Ψύλλων

Ψύλλοι

Η εταιρεία Grammafarm πραγματοποιεί απεντόμωση ψύλλων, στοχεύοντας στην ολοκληρωτική απαλλαγή του χώρου σας από κάθε απειλή κατά της δημόσιας υγείας.

Οι ψύλλοι έχουν μέγεθος από 1,5 έως 3,3 χιλιοστά, και δεν έχουν μάτια.

Το χρώμα τους είναι καφέ και έχουν μυζητικά όργανα στο στόμα, τα οποία τους επιτρέπουν να μασούν.
Οι ενήλικοι τρέφονται με αίμα, ενώ οι προνύμφες τρέφονται με οργανικές ύλες, μεταξύ των οποίων και περιττώματα των ώριμων ψύλλων.

Στο κεφάλι τους έχουν κεραίες και το κυρίως σώμα τους είναι πιεσμένο πλευρικά. Τα πίσω πόδια τους είναι μακριά, για να μπορούν να εκτελούν μεγάλα άλματα.
Η συγκεκριμένη μορφολογία του σώματος δίνει την δυνατότητα στον ψύλλο να κινείτε με μεγάλη ευκολία.

Οι ψύλλοι έχουν σώμα στιλπνό και καλύπτονται από πολλές τρίχες και μικρά αγκάθια, τα οποία έχουν κατεύθυνση προς τα πίσω και βοηθούν μεταξύ άλλων τις κινήσεις τους στον ξενιστή.

Το δάγκωμα από ψύλλους είναι τόσο ενοχλητικό, καθώς προκαλεί έντονη φαγούρα, όσο και επικίνδυνο, επειδή τα ζώα αυτά αποτελούν ενδιάμεσους ξενιστές για πολλά παράσιτα.

Με τον τρόπο αυτό μπορεί να διευκολύνουν στην εξάπλωση των επιδημιών.
Για την προφύλαξη από τους ψύλλους, πολλές φορές γίνεται προληπτικός καθαρισμός των οικιών, επειδή τα ζωύφια γεννούν τα αυγά τους σε σκοτεινά και σκονισμένα μέρη.

Επίσης, χρησιμοποιούνται εντομοκτόνα.

Με την απεντόμωση ψύλλων, το εξειδικευμένο συνεργείο της Grammafarm συμβάλλει ενεργά στη διατήρηση της δημόσιας υγείας στο χώρο σας.

5% έκπτωση στην 1η σας παραγγελία με αγορές άνω των 100!

Θα σας στείλουμε εκπτωτικό κουπόνι, αρκεί να καταχωρίσετε παρακάτω το όνομα και το email σας!