Απεντόμωση Μυγών

Μύγες

Η εταιρεία Grammafarm πραγματοποιεί απεντόμωση μυγών, στοχεύοντας στην ολοκληρωτική απαλλαγή του χώρου σας από κάθε απειλή κατά της δημόσιας υγείας.

Οι μύγες Musca domestica είναι Βραχύκερα Δίπτερα και ανήκουν στην οικογένεια Μουσκίδες. Πρόκειται για το πιο κοινό είδος μύγας του πλανήτη, καθώς ζει στις περισσότερες κλιματολογικές συνθήκες.

Μια ενήλικη μύγα μπορεί να φτάσει σε μήκος τα 5-8 χιλ. Ο θώρακάς της είναι γκρι, με τέσσερις διαμήκεις γραμμές στην πλάτη. Η κάτω πλευρά της κοιλιάς της είναι κίτρινη.
Το σώμα είναι καλυμμένο με προεξοχές που μοιάζουν με τριχίδια. Έχει κόκκινα σύνθετα μάτια. Τα θηλυκά είναι ελαφρώς μεγαλύτερα από τα αρσενικά και έχουν μεγαλύτερο κενό ανάμεσα στα μάτια.

Μπορεί να αναπαράγεται με εξαιρετική ευκολία:

  1. τόσο εξαιτίας της ικανότητάς της να εναποθέτει αυγά στο εσωτερικό οποιουδήποτε υλικού βιολογικής φύσης το οποίο αποσυντίθεται
  2. όσο και χάρη στην ταχύτητα με την οποία αναπτύσσονται οι προ νύμφες και γίνονται ενήλικες

Η διάρκεια ζωής της υπό άριστες διατροφικές και περιβαλλοντικές συνθήκες είναι 15-31 ημέρες.

Το ενήλικο έντομο χρησιμοποιεί για να τραφεί την προβοσκίδα. Οι στερεές τροφές ραντίζονται με σάλιο για να διαλυθούν και κατόπιν ρουφιούνται από την προβοσκίδα.

Παρότι πρόκειται για οικιακές μύγες, συνήθως περιορισμένες σε κατοικημένο από ανθρώπους περιβάλλον, αυτά τα έντομα μπορούν να πετάξουν μερικά χιλιόμετρα από τον τόπο που γεννήθηκαν.

Δραστηριοποιούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας και το βράδυ αναπαύονται στις γωνίες των δωματίων ή “κολλημένες” στις οροφές

Οι μύγες είναι σίγουρα από τα έντομα που δεν θα θέλατε να έχετε στο σπίτι σας.

Επίσης μπορεί να μεταφέρουν παθογόνους μικροοργανισμούς που είναι επικίνδυνοι για την υγεία σας.

Συνήθως όταν εισβάλλουν σε ένα σπίτι ο πληθυσμός τους αυξάνεται με πολύ ταχείς ρυθμούς.

Με την απεντόμωση μυγών, το εξειδικευμένο συνεργείο της Grammafarm συμβάλλει ενεργά στη διατήρηση της δημόσιας υγείας στο χώρο σας.